The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Najam povoljniji od kupnje!

Napisao/la Administrator. Posted in Najam

GrenkeLogoU suradnji sa GRENKE CROATIA nudimo usluge najma ispisnih uređaja i IT opreme, prilagođene Vašim poslovnim potrebama i zahtjevima. Malim i srednjim poduzetnicima omogućujemo najam potrebne opreme na jednostavan naćin, umjesto njene kupnje i vezivanja dragocjenog kapitala u opremu. 
Procedura je vrlo jednostavna, bez papirologije, ućešća i pologa, bez dodatnih troškova odbrade. Period najma određujete sami (12, 15, 18, 24 ili 36 mjeseci), a Vaš zahtjev će biti obrađen u roku 24 sata.

Zašto najam i kako najekonomičnije financirati ispisnu flotu ili IT poslovanje?

Najam Vam omogućuje korištenje vrhunske opreme uz minimalne početne troškove. Na taj način uvijek ste u mogućnosti odabrati i koristiti tehnološki najnoviju i najbolju opremu bez dodatnih financijskih stresova i ulaganja, održati profesionalni i konkuretni nivo na najvišoj razini jer koristite uvijek najnaprednije tehnologije. Takav oblik poslovanja osigurava fleksibilnost u dinamičnom poslovnom okruženju i održavanje konkurentnosti na tržištu bez vezanih troškova amortizacije.
Nadalje, na ovaj način pojednostavili ste upravljačko računovodstvo i planiranje troškova, jer osim troškova najma nema drugih troškova. Ovakva struktura kapitala Vašu poslovnu bilancu ne slabi, već osnažuje, a ulazni porez na dodanu vrijednost (PDV) se ne financira unaprijed, već se obračunava na mjesečnoj osnovi. Stavke najma tako se ne knjiže u sredstva, amortizacija se obračunava najmodavcu, a Vi zadržavate visoku likvidnost jer je najam opreme poslovni izdatak i kao takav porezno priznat.
U današnjim dinamičnim poslovnim uvjetima tržišne ekonomije, kada se na IT stavlja stalni pritisak modernizacije i implementiranja najnovijih rješenja i usluga, ovakav oblik poslovanja pokazao se jedini razuman. Korištenje umjesto posjedovanja je jedina mogućnost da oslobodite sredstva za osnovnu poslovnu djelatnost koja Vam generira dobit. Klasični oblici nabave (kupnje) generiraju visoke troškove i nisu dovoljno fleksibilni da bi se brzo prilagodili novim rješenjima, a IT uvlače u zamku da već nakon vrlo kratkog vremena moraju ponovo prolaziti isti težak proces nabave jer rade na zastarjeloj opremi.

Putem našeg financijskog partnera GRENKE HRVATSKA osigurali smo najpovoljnije uvjete na tržištu:

Najam za pravne osobe, bez pologa, bez troškova obrade zahtjeva, period najma od 12 do 36 mjeseci, odobrenje unutar 24 sata od podnošenja zahtjeva, bez nepotrebne papirologije. 

key 2

POGLEDAJTE OPREMU,
KREIRAJTE PAKET,
POŠALJITE ZAHTJEV
I OPREMA JE KOD VAS!

 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com