The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Što je Brother Solution Interface?

Napisao/la Administrator. Posted in Brother BSI

BrotherBusinessSolutions1

Brother Solutions Interface (BSI) omogućuje nezavisnim programerima izradu prilagođenih rješenja, koje možemo koristiti na Brother uređajima.

  • Mogu se izraditi prilagođeni izbornici i zasloni za različita rješenja, što donosi nove značajke.
  • Večina značajki na Brother uređajima mogu se uključiti ili isključiti, na primer ispis, kopiranje, faksiranje i skeniranje (za pojedinačnog korisnika) te izravan ispis ili skeniranje iz ili na USB ključ.

BSI koristi tehnologiju Web Services zato su sva rješenja instalirana i izvode se na poslužitelju umjesto na uređajima Brother.


Solutions2Potrebno je ažurirati samo aplikaciju na poslužitelju, a ne na svakom zasebnom uređaju i na taj način ostvaruje se velika ušteda na vremenu koja bi Vam bila potrebna za distribuciju ili nadogradnju.

Brother je pripremio stranicu za programere, koja će pružiti pomoć i podršku softverskim inženjerima, koji razvijaju rješenja na platformi BSI.

  • Sadržaj uključuje SDK (Software Development Kit), najčešća pitanja i odgovore te video snimke. BSI softverske komande imaju ograničen pristup i za njih je potrebno odobrenje.

  • Svaki kontakt registriran na stranici bit će nam proslijeđen da možemo sa Vama stupiti u kontakt.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com